Briza Mării – Facilități

Briza Mării – Facilități

735 +

Clienți fericiți

Facilități

Pensiunea Briza Mării vă
așteaptă cu drag

Pensiunea Briza Marii are parcare proprie, piscina placata cu vitroceramica si sistem de electroliza. Te poti urca pe bicicleta pentru a ajunge sa pipai vestigiile anticei cetati Argamum, sa admiri Capul Dolosman si cea mai inalta faleza stancoasa din Romania, un alt punct de atractie este cetatea Enisala care ofera o priveliste spectaculoasa a laculuI Razim sau pur si simplu poti lenevi langa piscina alaturi de o limonada rece.

Nu putem sa nu mentionam despre atractia principala a zonei si anume Gura Portitei cu plajele ei salbatice situate intre lac si mare.

Va asteptam cu drag sa petreceti clipe minunate la pensiunea noastra.

Camere primitoare

Vă așteptăm cu
următoarele facilități

Pensiunea Briza Mării deține 4 margarete și vă așteaptă cu drag cu următoarele facilități:

Facilități ale camerelor:

Aer condiționat, baie în cameră, TV, balcon, frigider, internet, balcon, minibar, uscător de păr, vedere spre curtea interioară și spre grădină

Facilități ale locației:

Acceptăm animale de companie, tichete de vacanță sau tichete electronice. Locația dispune de livadă, grădină și curte interioară, loc de joacă pentru copii, parcare, piscină, restaurant și sală de mese, terasă, living cu TV. Acceptăm plata cash și plata cu cardul iar, pentru pasionații de mișcare, oferim un serviciu de închiriere biciclete.

Call Now Button